Skärgårdsboden

Den lilla stugan är perfekt för dig som gillar att leva campingliv med lite lyxigare förtecken. Här njuter du av att vara precis vid havet – fantastiska badklippor och en badbrygga i perfekt västläge finns inpå knuten.

Utomhuskök, skärgårdsboden på Vänsö Västgård.

Utomhuskök med kyl, spis och diskbänk med rinnande kallvatten.

Grillplatsen vid Skärgårdsboden

Grillplatsen vid Skärgårdsboden

Sovrum med bäddsoffa för två

Sovrum med bäddsoffa för två

Måltiderna äter ni på trädäcket intill huset. Om det regnar får man tränga ihop sig inne i den lilla stugan.

Måltiderna äter ni på trädäcket intill huset. Vid regn finns en markis att fälla ner.

Den nyrenoverade boden rymmer en bäddsoffa för två. Utanför finns matlagningsmöjligheter i ett härligt utomhuskök med kyl, spis, mikro, vattenkokare, diskbänk, rinnande vatten. En liten stig vid huset leder upp till en fantastisk grill/uteplats uppe på berget, med utsikt över havet och otroliga solnedgångar.

Nyrenoverat badrum med dusch, golvvärme, wc och tvättmaskin finns i separat hus uppe på gården ca 150 m bort. Fräscht nyrenoverat dass finns alldeles intill boden. Vedeldad bastu finns ca 30 m från huset, precis vid havet. Bokas och hyrs av värden.

På underbara Vänsö finns betande kor och hästar, klippor, ängar och vackra ekskogar. Havsboden ligger i anslutning till en gammal kulturmärkt skärgårdsby på öns västra sida, med bodar, båthus och ett gammalt 1700-talstorp. Rena Emil i Lönnebergaidyllen!

Badtemperaturen håller över 20 grader på sommaren tack vare havsfjärdens skyddade läge och hit når sällan några giftalger.

St Annas skärgård är ett paradis för kanotister. Varför inte ta en tur bland St Annas unika skär och öar? (Kajak och båt med snurra finns att hyra.) Tack vare öns skyddade och lugna läge finns massor av fåglar och annat djurliv. Den som är intresserad av fiske kommer heller inte att bli besviken – här fiskar du abborre, strömming, gädda m m.

Kollektiv trafik trafikerar ön men kan även ordnas privat via stugvärden.

Boendeyta: 8 m2
Antal rum: 1
Antal bäddar: 2+1 extrabädd

I närheten
Badplats: 50 m
Båtuthyrning: Båt med snurra
Fiske
Hav
Kanotuthyrning: Kajak
Skog
Skärgård
Strand
Vandringsleder